Vi vokser, vil du være med?

Edisys Consulting er et ledende konsulentselskap med spisskompetanse på digitalisering og informasjonsdeling.  Våre konsulenter hjelper virksomheter med å ta et digitalt lederskap, gjennom smart utnyttelse av teknologi og åpne standarder. I mer enn 25 år har vi arbeidet for å utvikle og fremme bruk av åpne standarder, fordi vi tror det er en forutsetning for forenkling og automatisering av forretningsprosesser.

Vi er i dag 15 eksperter som daglig arbeider for at store og små virksomheter skal oppnå gevinster gjennom digitalisering og informasjonsdeling. Nå opplever vi sterk etterspørsel fra våre kunder, og trenger flere kolleger.

Hvem er vi?

I Edisys motiveres vi av tilfredsheten og anerkjennelsen som ligger i å gjøre en god jobb. Vi vet at teknologiske løsninger krever en helhetlig forståelse av de utfordringene som skal løses. Derfor mener vi det er viktig med en god forretningsforståelse i tillegg til erfaring med teknologi og metodikk.

Det gjør oss i stand til å hjelpe kundene våre gjennom hele reisen fra kartlegging, modellering, kravstilling, utvikling, test og implementering. Vi jobber med store og små kunder innen en rekke sektorer, som kraft, bank og finans, shipping, offentlig sektor, forsikring, industri, detaljhandel og helse.

Som konsulenter arbeider de fleste av oss i kundenes lokaler. Når oppgavene tillater det arbeider vi fra vårt romslige og nyoppussede kontorlokale sentralt i Oslo, rett ved Vika terrasse. Her samles vi også for jevnlige faglig oppdateringer, kundemøter og andre samlinger.

Vi er opptatt av å ha et rikt liv også utenfor jobb, og vi tilbyr lønnsbetingelser som gjør det mulig.

Hva holder oss sammen?

Vi er uformelle, åpne og personlige. Vi tror tillit må bygges, og at den bygges best gjennom å vise hvem vi er og hva vi står for.

Vi er glad i å løse viktige og vanskelige problemer, og underveis ønsker vi å utvikle oss faglig og personlig. Vi stiller høye krav til oss selv og til hverandre, og vi støtter hverandre på reisen.

Vi tror fremtiden kommer uansett, og vi anser det som vår oppgave å hjelpe til.

Ledige stillinger

Arkitektur

Virksomhetsarkitekt

Som virksomhetsarkitekt vil du bidra i prosjekter hos våre kunder for å etablere rammeverk og prosesser for å sikre en robust, helhetlig og fremtidsrettet arkitektur for utnyttelse av teknologiske muligheter.

Les mer her

Arkitektur

Informasjonsarkitekt

Du vil bidra i prosjekter hos våre kunder for å etablere og forvalte en god og robust informasjonsarkitektur, basert på anerkjente rammeverk og metoder.

Les mer her

Arkitektur

Løsningsarkitekt

Du vil bidra i prosjekter hos våre kunder for å skape økt forretningsverdi gjennom kartlegging, analyse og valg av hensiktsmessige tekniske løsninger som støtter forretningsmål.

Les mer her

Prosjekt 

Prosjekt- / teamleder

Du vil hjelpe våre kunder med å gjennomføre prosjekter, lede team og innføre smidige arbeidsformer i organisasjonen.

Les mer her

Hva kan vi tilby deg?

  • Frihet til å påvirke din egen arbeidssituasjon, faglige og personlige utvikling
  • Flat organisasjon med kompetente medarbeidere
  • Konkurransedyktige vilkår, basert på en trygg, forutsigbar og motiverende lønnsmodell
  • Et aktivt, kompetent og sosialt arbeidsmiljø
  • Faglig utvikling gjennom oppdrag, kurs og sertifiseringer
  • Utfordrende og utviklende oppdrag i spennende prosjekter
  • Svært gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kontakt

Har du spørsmål om stillingen eller er nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Edisys? Vi oppfordrer deg til å ringe for en uforpliktende prat med salgs- og markedssjef Rolf Lysfjord på telefon 918 15 265, eller send en e-post for mer informasjon om selskapet og stillingen.

Vi ser frem til å høre fra deg!