Informasjon om stillingen

Vi opplever stor etterspørsel fra store virksomheter i både privat og offentlig sektor etter flere dyktige løsningsarkitekter.

Arbeidsoppgaver

Du vil bidra i prosjekter hos våre kunder for å skape økt forretningsverdi gjennom kartlegging og analyse av forretningsprosesser, kartlegging av krav og løsningsalternativer og forankring av beslutninger for realisering.

Gjennom arbeidet vil du holde deg oppdatert på trender og rammeverk i IT-verdenen, og løse oppgaver for realisering av IT-løsninger som sikrer standardisering og informasjonsdeling i digitale økosystemer og digitalisering av arbeidsprosesser.

Hvem ser vi etter?

Vi tror du har minst fem års relevant IT-utdanning fra universitet eller høyskole, eller tilsvarende erfaring fra fagområdet. Du bør også ha IT-erfaring fra systemutvikling eller IT-arkitektur.

Du har erfaring med kartlegging og modellering av prosesser og beskrivelse av brukerbehov. Det er en fordel om du har erfaring fra arbeid med større datamodeller og at du kan arbeide tett på brukerbehov og kode.  Det er en fordel om du har erfaring med skyplattformer og arbeid med større datamodeller.

Det er en fordel om du har utviklerbakgrunn, eller om du i dag arbeider som utvikler/tech lead og vil rendyrke og styrke din arkitekturkompetanse. Du er analytisk anlagt, og har evnen til å raskt sette deg inn i komplekse problemstillinger og målbilder.Du har god skriftlig, muntlig og visuell formuleringsevne, både på norsk og engelsk.

Om du ønsker å lære mer om Edisys og bli en del av oss, legg igjen en søknad ved å følge linken under.

Søk her