Informasjon om stillingen

Vi opplever stor etterspørsel fra store virksomheter i både offentlig og privat sektor etter dyktige informasjonsarkitekter.

Arbeidsoppgaver

Som en av våre informasjonsarkitekter vil du bidra i prosjekter hos våre kunder for å etablere og forvalte informasjon som grunnlag for effektive prosesser, vurderinger og beslutninger. Du vil inngå i en etablert faggruppe i Edisys, der du kan dele erfaringer og kunnskap med erfarne informasjonsarkitekter.

Som del av vårt arkitekturteam vil du arbeide i viktige prosjekter for store organisasjoner, der du bidrar til å skape orden og gjøre informasjonen nyttig for systemer og brukere.

Gjennom arbeidet vil du holde deg oppdatert på trender og rammeverk i IT-verdenen, og løse oppgaver for informasjonsdeling og digitalisering av arbeidsprosesser.

Hvem ser vi etter?

Vi tror du har minst fem års relevant IT-utdanning fra universitet eller høyskole, eller tilsvarende erfaring fra fagområdet. Du bør også ha erfaring fra arkitekturarbeid i store, komplekse virksomheter.

Du har lyst til å arbeide med informasjonsmodellering og etablere helhetlige og robuste informasjonsarkitekturer og informasjonsmodeller på tvers av fagapplikasjoner. Det er en fordel om du har erfaring med informasjonsobjekter og informasjonsmodeller, og hvordan god informasjonsarkitektur bidrar til å møte målbilder,

Du er god til å oversette strategi og målsetninger til retninger og krav innenfor arkitekturområdet.

Du har erfaring med arkitekturarbeid i virksomheter med komplekse systemlandskap.

Du er analytisk anlagt, og har evnen til å presentere komplekse problemstillinger og målbilder på en lettfattelig måte til alle organisasjonsnivåer.

Du har god skriftlig, muntlig og visuell formuleringsevne, både på norsk og engelsk.

Det er absolutt en fordel om du er sertifisert innenfor arkitektur, som TOGAF, ArchiMate, eller at du har erfaring med relevante rammeverk som Gartner EIM eller tilsvarende.