Linda Hannisdal
Linda HannisdalSenior Rådgiver

Linda Hannisdal har en imponerende bakgrunn innen teamledelse, tjenestedesign, og informasjonsarkitektur, og har en omfattende erfaring fra internasjonale revisjonsselskaper. Med hennes ekspertise innenfor områder som integrasjonsplattformer, mellomvare, og master data management, har hun vært nøkkelen til å fremme effektiv informasjonsdeling og forbedring av forretningsprosesser.

Hennes arbeid med å utvikle og implementere komplekse tekniske løsninger har gitt tydelige forbedringer i hvordan data håndteres og utveksles, spesielt innen finanssektoren hvor hun har vært involvert i omfattende prosjekter rundt sikkerhet og tilgangsstyring i samsvar med GDPR. Lindas ferdigheter i å kommunisere på tvers av tekniske og forretningsmessige miljøer har gjort henne til en verdifull formidler og problemløser.

Gjennom sin karriere har Linda vist seg som en eksepsjonell leder som ikke bare overvåker tekniske aspekter av prosjekter, men også sikrer at alle teammedlemmer er engasjerte og motiverte. Hennes evne til å sikre eierskap og forankring i prosjektene hun leder, har resultert i vellykkede leveranser og høy anerkjennelse fra både kollegaer og kunder.

Prosjekter og artikler

Vil du bli en del av vårt dyktige team?