Rolf Lysfjord
Rolf LysfjordSalgs og markedssjef, Senior Rådgiver

Rolf Lysfjord, seniorrådgiver hos Edisys Consulting AS, bringer over to tiår med erfaring i digital transformasjon og forretningsutvikling. Han spesialiserer seg i å forbedre strategiske partnerskap og prosjektledelse, og hans omfattende kompetanse innen IT-governance og interoperabilitet gjør ham til en uvurderlig ressurs for prosjekter som krever integrerte løsninger og effektiv datadeling.

Gjennom sin karriere har Rolf ledet betydningsfulle prosjekter, som eCMR og Peppol, hvor han har fremmet standardisering og samarbeid mellom tverrfaglige team og eksterne partnere. Dette har bidratt til økt datatilgjengelighet og mer effektive prosesser på tvers av verdikjeder. Rolfs evne til å knytte teknologi tett opp mot forretningsmål sikrer at løsninger ikke bare er teknisk robuste, men også forretningsorienterte og tilpasset kundenes behov.

Hos Edisys fortsetter han å være en nøkkelspiller i å drive kunder mot digital excellens, ved å benytte sin tekniske og strategiske ekspertise til å fremme samarbeid og optimalisere datadeling.

Vil du bli en del av vårt dyktige team?