Erik Gustavsen
Erik GustavsenSenior rådgiver

Erik Gustavsen har en imponerende karriere innen IT med over 12 års erfaring som systemarkitekt, løsnings- og informasjonsarkitekt. Hans omfattende bakgrunn strekker seg fra systemutvikling til ledelse av komplekse arkitekturprosjekter i både offentlig og privat sektor.

Erik har spilt en nøkkelrolle i implementeringen av kritiske systemer, inkludert et nytt fortollingssystem for Posten Norge og har ledet strategiske IT-initiativer som Shelfless, som søker å revolusjonere netthandelens logistikk i Norden. Hans arbeid har vært sentralt i å forme IT-arkitekturer som støtter effektiv datautveksling og interoperabilitet, som er avgjørende for digital transformasjon.

Med en solid forståelse av både forretningsprosesser og teknologisk infrastruktur, har Erik demonstrert evnen til å forene disse aspektene for å levere løsninger som ikke bare møter, men ofte overgår forretningskrav. Hans tekniske dyktighet er understøttet av et bredt spekter av sertifiseringer, inkludert TOGAF, Archimate, og CDMP, noe som ytterligere bekrefter hans ekspertise innen datahåndtering og systemintegrasjon.

Eriks metodiske tilnærming til prosjektledelse og hans dedikasjon til kvalitet i alle faser av systemutviklingslivssyklusen, fra analyse til implementering, gjør ham til en verdifull ressurs for enhver organisasjon som søker å forbedre sine IT-operasjoner og datasamhandling.

Prosjekter og artikler

Vil du bli en del av vårt dyktige team?