Are Berg
Are BergSenior Rådgiver

Are Berg, med over 30 års erfaring i IT-bransjen, utmerker seg som en dyktig seniorrådgiver. Han har en solid bakgrunn i dataingeniørarbeid, spesielt innen prosjektarbeid som arkitekt, prosjektleder og testleder, og har en imponerende rekke sertifiseringer inkludert TOGAF og Archimate3. Ares ferdigheter i å navigere komplekse datadelingsprosjekter i digitale økosystemer gjør ham til en viktig ressurs for å fremme integrert samarbeid.

Are har spilt en ledende rolle i flere nasjonale og internasjonale standardiserings- og harmoniseringsprosjekter, og hans arbeid har direkte styrket evnen til samhandling på tvers av organisasjonsgrenser. Hans prosjektledelse i initiativer som Peppol Logistics og Digital Platform Information (DPI) prosjekter hos Skatteetaten illustrerer hans kapasitet til å lede utviklingen av løsninger som støtter effektiv og sikker informasjonsdeling.

I sitt arbeid hos Edisys legger Are vekt på samarbeid og samhandling, noe som gjør ham til en nøkkelfigur i å drive kundenes digitaliseringsreiser fremover. Hans tekniske ekspertise, kombinert med en strategisk tilnærming til forretningsbehov, sikrer at løsningene ikke bare er teknisk lydige, men også optimalisert for å støtte reelle forretningsprosesser og -mål.

Prosjekter og artikler

Vil du bli en del av vårt dyktige team?

Vil du bli en del av vårt dyktige team?