Informasjon om stillingen

Vi opplever stor etterspørsel fra store virksomheter i både privat og offentlig sektor etter dyktige medarbeidere innenfor prosessautomatisering og RPA.

Arbeidsoppgaver

Du vil bidra i prosjekter hos våre kunder for å skape økt forretningsverdi gjennom kartlegging og analyse av forretningsprosesser, identifikasjon og utvikling av automatiserte prosesser og løsninger.

Du blir en sentral ressurs for å videreutvikle vår satsning innenfor området.

Gjennom arbeidet vil du holde deg oppdatert på trender og rammeverk i IT-verdenen, og løse oppgaver for standardisering og automatisering (digitalisering) av arbeidsprosesser.

Hvem ser vi etter?

Vi tror du har minst fem års relevant IT-utdanning fra universitet eller høyskole, eller tilsvarende erfaring fra fagområdet. Du bør også ha IT-erfaring fra systemutvikling, prosjektledelse eller IT-arkitektur.

Du har erfaring med prosessmodellering (BPMN, RIS eller lignende), og erfaring med å evaluere prosesser med hensyn på RPA.

Det er en fordel om du har erfaring fra utvikling i RPA-verktøy.

Du er analytisk anlagt, og har evnen til å presentere komplekse problemstillinger og målbilder på en lettfattelig måte til alle organisasjonsnivåer.

Du har god skriftlig, muntlig og visuell formuleringsevne, både på norsk og engelsk.