Informasjon om stillingen

Vi opplever stor etterspørsel fra store virksomheter i både offentlig og privat sektor etter flere dyktige integrasjonsarkitekter. Vi leter etter deg som vil være med på å forme vår videre satsning innen dette feltet. Har du deltatt i integrasjonsprosjekter i lignende roller, så vet du hva som skal til for å lykkes i din jobb her hos oss!

Arbeidsoppgaver

Som rådgiver i Edisys vil du bidra i prosjekter hos våre kunder, både for å etablere integrasjonsløsninger mellom kundens interne systemer og for å etablere arkitektur og løsninger for informasjonsdeling og samhandling i kundens digitale økosystemer. Det er ønskelig at du har kjennskap til moderne integrasjonsmønstre og at du har erfaring fra arbeid med ledende integrasjonsplattformer.

Hvem ser vi etter?

Du har evnen til å se de store sammenhengene, samtidig som du må kunne dykke ned i detaljene i den enkelte oppgaven. Du må være uredd og tørre å tenke alternative løsninger.
Vi tror du har utdanning på høgskole- eller universitetsnivå, gjerne mastergrad.
Du har erfaring fra tjenesteorientert arkitektur (SOA) og god kjennskap til andre integrasjonsarkitekturer og moderne integrasjonsmønstre. Du brenner for å arbeide med sammen med produkt- og tjenesteeiere, prosess- og systemeiere for å sikre sammenheng mellom ulike arkitekturdomener og sikre en helhetlig integrasjonsarkitektur på tvers.

Du har erfaring med prosess-, informasjons- og tjenestemodellering.
Du har god formidlingsevne, og behersker norsk og engelsk flytende, skriftlig og muntlig.

Det er absolutt en fordel dersom du er sertifisert innenfor arkitektur og modellering, som TOGAF eller ArchiMate og at du har erfaring med smidige arbeidsformer i store og komplekse prosjekter.