Informasjon om stillingen

Vi opplever stor etterspørsel fra store virksomheter i både offentlig og privat sektor etter dyktige arkitekter innenfor informasjonsarkitektur og informasjonsforvaltning.

Arbeidsoppgaver

Som en av våre arkitekter vil du bidra i prosjekter hos våre kunder for å etablere og forvalte informasjon som grunnlag for effektive prosesser, vurderinger og beslutninger. Du vil inngå i en etablert faggruppe i Edisys, der du kan dele erfaringer og kunnskap med erfarne informasjonsarkitekter.

Som del av vårt arkitekturteam vil du arbeide i viktige prosjekter for store organisasjoner, der du bidrar til å skape orden og gjøre informasjonen nyttig for systemer og brukere.

Gjennom arbeidet vil du holde deg oppdatert på trender og rammeverk i IT-verdenen, og løse oppgaver for standardisering og automatisering (digitalisering) av arbeidsprosesser.

Hvem ser vi etter?

Vi tror du har minst fem års relevant IT-utdanning fra universitet eller høyskole, eller tilsvarende erfaring fra fagområdet. Du bør også ha IT-erfaring fra systemutvikling, prosjektledelse eller IT-arkitektur.

Du er god til å oversette strategi og målsetninger til retninger og krav innenfor arkitekturområdet.

Du har erfaring med arkitekturarbeid i virksomheter med komplekse systemlandskap.

Du er analytisk anlagt, og har evnen til å presentere komplekse problemstillinger og målbilder på en lettfattelig måte til alle organisasjonsnivåer.

Du har god skriftlig, muntlig og visuell formuleringsevne, både på norsk og engelsk.

Det er absolutt en fordel om du er sertifisert innenfor arkitektur, modellering og/eller prosjektledelse, som TOGAF, ArchiMate, PRINCE2 eller Scrum