Trond Magnus Bjergli
Trond Magnus BjergliSenior rådgiver

Trond Magnus Bjergli er spesialist innen testledelse, datahåndtering og testarbeid i komplekse IT-prosjekter. Med sin bakgrunn innen integrasjon og datautveksling, er han ekspert på å navigere i komplekse informasjonssystemer og forbedre dataflyten mellom teknologiske plattformer.

Som testleder i prosjektet «Ny Nasjonal Våpenforvaltning», har Trond vært ansvarlig for funksjonell testing og kvalitetssikring av kritiske tjenester og APIer, noe som er avgjørende for pålitelig datautveksling mellom offentlige registre. Hans metodiske tilnærming til testing og evne til å utvikle omfattende testscenarioer og planer sikrer at alle systemkomponenter fungerer optimalt før de tas i bruk.

Tronds omfattende prosjekterfaring, kombinert med sertifiseringer i blant annet ISTQB, TOGAF9, og LEAN IT, gir ham en unik forståelse for både tekniske og prosessrelaterte aspekter ved store IT-prosjekter. Han er kjent for sin evne til å arbeide tverrfaglig og samarbeide effektivt med både tekniske team og forretningsledere for å sikre at IT-løsninger ikke bare møter dagens krav, men også er skalerbare for fremtidige behov.

Trond bidrar med sin dybdekompetanse i testing og kvalitetssikring, og hjelper organisasjonen med å oppnå teknisk ekspertise og forretningsmål gjennom velstrukturerte og effektive IT-systemer

Prosjekter og artikler

 

  • Sagt: Smidig modellering? Prøv C4

Vil du bli en del av vårt dyktige team?

Vil du bli en del av vårt dyktige team?